Vakantiehuis Noorwegen

Het weer in Noorwegen lijkt op dat van Nederland, het is gemiddeld wat kouder. Als je wilt gaan kamperen in Noorwegen, is dat een factor om rekening mee te houden. Een andere optie is een ‘vakantiehuis noorwegen’ of bungalow huren.

Prijzen van een vakantiehuis in Noorwegen

voorbeeld vakantiehuis noorwegenVakantiehuizen in Noorwegen zijn in verhouding tot andere Europese landen relatief duur. Maar Noorwegen is sowieso een duur land, dat geldt dus ook voor vakantiehuizen die in de ogen van de Noren niet eens zo duur zijn.

Vakantiehuis Noorwegen | Bekijk actuele aanbiedingen. Een goedkoop alternatief vakantiehuizen in Noorwegen zijn de Hytter. Hytter zijn eenvoudige, houten huisjes die je door heel Noorwegen vindt.

hytter

Vakantiehuis Noorwegen: de Hytter als goedkope alternatieve vakantiewoning

De Hytter zijn vooral bedoeld voor wandelaars en mensen die een rondreis maken door Noorwegen. Deze woningen staan vooral op campings en wil je er een bemachtigen dan is het aan te raden voor 16.00 even met de receptie te bellen. De prijs is afhankelijk van de inrichting van de hut. Hytter zijn oorspronkelijk vooral bedoelt als ‘trekkershutten’ en moeten als zodanig gezien worden.

Huren van een vakantiehuis

Vakantiehuis noorwegen huren? Dat kun je dat direct zelf via een particulier doen of via een reisorganisatie. De eerste optie zal goedkoper zijn, de tweede biedt meer garanties. Hou bij het huren van een vakantiehuis op dat Noorwegen in je achterhoofd een uitgestrekt land is. Een dorp, een supermarkt, een benzinestation en een stijger voor een boot kan zo maar een eind rijden zijn en VVV’s zijn vaak om 16-17 uur dicht.